AB EXERCISES

weheartit
 
Godmorgon på er guys! Har fått sova en massa och nu tänkte jag återvända till mitt kära gym efter två hela veckor, helt sjukt hur mycket jag har saknat att träna, svettas och må sådär stört bra efter ett grymt pass. Börjar lite lätt idag med lite kondition och mage. Jag brukar få frågor då och då om magövningar, de flesta magögningar gör jag vid stretchstället, antingen med eller utan vikter. De övningar jag gör utan vikter brukar oftast vara dessa. Nr tre är min favorit, speciellt när man gymmar med en kompis som puttar ned benen vilket ger lite motstånd. I love it! Den kan man även göra åt sidorna, det känns verkligen - tro mig. Vad brukar ni göra för magövningar?
 
Wish me luck! Hoppas ni har en underbar tisdag allihopa ♥
Category: FITNESS & HEALTH
Anonym

lägg upp före och efter bilder, alltid kul när man ser resultat....inspiration för andra:)

Svar: Vid slutet av detta år tänkte jag lägga upp såna bilder :) om jag lyckas samla ihop tillräckligt med mod för det
Liuzaa

Anonym

Gymmar du på ett tjejgym? Och har aldrig gymmat tidigare men kollar folk på varandra eller är man inne i sin egna värld? :)

Svar: Det finns tjejgym där jag gymmar, där hänger jag oftast men vissa maskiner finns bara i det allmänna området så ibland hänger jag där med :) ALLA är inne i sin egna värld, det är det jag älskar! :D
Liuzaa