WHAT A DAY

today's facelook
 
Wow, vilken dag! Fick så himla mycket gjort. Efter en tidig föreläsnign lyckades jag sätta mig i caféet och plugga lite. Det var efter det jag var på språng hur länge som helst. Fick med mig lite blandade saker, allt från mobilskal till munskölj. Efter världens längsta powerwalk i denna fluffiga päls som btw är väldigt varm (!!!) hamnade jag på Espresso house för en god räksallad. Mums! Annars sitter jag här och vilar efter den åh-så-goda middagen och funderar på om jag ska ha efterrätt, haha alltid the sweet tooth. Kanske lite choklad... Vad har ni för er allihopa?
 
Hoppas ni har en underbar tisdagskväll! ♥
Category: OUTFIT & LOOK
M

Vad har du på läpparna? Sjukt snyggt!

Svar: Åh tack så mycket! Läppennan Absolutely it från MAC
Liuzaa

Anonym

Hej, tänkte bara fråga om din skinfinish, alltså ditt ansikte lyyyser verkligen! Älskar den! Men hur applicerar du? jag har nämligen soft & gentle men vad ska jag använda för borste och ska jag lägga över hela ansiktet? skulle du kunna visa vilken borste du använder om du nu använder någon? kram!

Svar: Hejhej! Åh tack så mycket :) jag använder en lite större borste från Elf, kommer inte riktigt på vad den heter på rak arm men jag lägger upp en bild på den i veckan. Nej, vad jag har lärt mig är att man lägger de över kindbenet :) kram
Liuzaa

Anonym

Du passar såååååå bra i läpppennan!!

Svar: Åh tack så mycket, jag ÄLSKAR den! :D
Liuzaa

Anonym

Åhh kan inte du tipsa om bra ställen att sitta och plugga på?

Svar: Studentpalatset är ett grymt ställe, centralt, har ett café och både grupprum och individuella studieplatser. Sen har de flesta skolor läsplatser har jag sett, researcha lite om din skola ifall de har de. På Stockholms universitet har de en MASSA studieplatser, grymt bra!
Liuzaa