SISTER KNOWS WHAT'S UP

 
 
 
 
Fick en väldigt generös rabattkupong från Åhléns så jag passade på ett besöka systern i veckan för lite hjälp och shopping. Köpte bland annat ny foundation (Studio fix) och ansikts cleanser (Green Gel Cleanser). Det är två produkter jag har använt flitigt i ett år och är hur nöjd som helst, speciellt med cleansern som lämnar huden babymjuk varje kväll. Eftersom min highlighter är väldigt nära mot sitt slut provade syster en skin finish på mig som blev helt magiskt snyggt. Den heter Skin finish - Stereo Rose, in och testa den vetja! Ni kommer bli helt förälskade i ert ansikte efteråt. Kunde inte sluta stirra på mig själv efter syster var klar med mig haha! Eftersom Fix + sprayen är slut överallt (åhh, frustrationen!) så tipsade hon mig även om Charged water som har liknande funktion. Hon förklarade skillnaden väldigt ordentligt med scientific terms och allt, men hängde verkligen inte med haha! Oh well, I trust her. Sen passade jag på att köpa ett snyggt nude/bär-färgad läppenna (Absolutely it).
 
Med hälften av detta på ansiktet nu är jag ute i stan och har kul med min kärlek. Vi tittade bland annat på Interstellar (mer om det sen!) och åt gott. Nu bär det av mot hans casa för hamburgare och Just dance (Playstation). Vad har ni för er ikväll?
 
Hoppas ni har en underbar fredagskväll! ♥
Category: BEAUTY & CARE
absolutely it - charged water - fix + spray - green gel cleanser - instagram - mac - mac cosmetics - make up - motd - stereo rose - studio fix