LIVE A LITTLE AND LIVE LARGE

Igår spenderade jag min dag med denna fina man. Han var så stilig i sin nya skjorta, halsduk och mössa. 
Bar en fin sammetstopp från Monki, bilder kommer.
Egentligen var planen Flippin' Burgers, ville ju verkligen testa det stället men hade ingen aning om att de bara hade kvällsöppet. Så det närmsta stället med bra mat då hubster var jättehungrig var Primo Ciao Ciao på Odengatan. Vi var där tidigare i år och diggade deras pizza men det var faktiskt godare denna gång. Andra gången gillt? Samma sak gällde ju för Prime Burger Company som jag gillade mycket mer andra gången.
Han tog en riktigt god lasagne.
Sen bar det av mot stan där vi tittade på Interstellar, har velat se den ett bra tag. Blev ju så himla nyfiken när praktiskt taget alla pratade om hur bra den var. Brukar sällan se på bio mitt på dagen men var faktiskt nice, man kunde ju till och med lasta av sig på platserna brevid. Annars är jag ju van att ha jackan bakom mig och väskan under benen. Well, now we know! Filmen var riktigt bra. En jäkla mindfudge med alla.. Okej, ska inte spoila alltför mycket. Men gå och se den, gör det. Riktigt bra film att se på bio. Ni som sett den, vad tyckte ni?
Efter filmen var man ju någorlunda mindfudged så det blev lite walking around i butiker för att clear our minds. Gulliga hubster köpte två riktigt fina saker till mig som jag ska visa er senare. Han är så himla omtänksam! Sen tänkte vi vila benen och bara njuta av varandras sällskap så vi hamnade på vårt favoritställe Joe & the Juice Har ni varit där? Riktigt goda shakes, juices och mackor. Vår favorit är Passion shaken. SÅ god!
Ahh, denna päls är helt magiskt. Det är självklart faux fur! Mer om den sen, självklart.
 
Gårdagen i bilder. Eller ja, ett par i alla fall. Efter det drog vi mot hans casa för lite GTA V där jag bara samlade på mig stjärnor och blev jagad av polisen. Efter en gigantisk hamburgare tog vi det lugnt och sen blev det lite dans på Just dance innan hemgång. Deckade verkligen så fort jag kom hem, var så exhausted. Det var verkligen en quality friday. Det behövdes, minst sagt, eftersom på måndag är det full fart med plugg för oss båda. Som ni ser åt vi riktigt gott igår men oj så lite vatten jag fick i mig. Jag som annars får i mig ungefär 2 liter per dag. Nästan så att det var cola som flowade runt istället för blod i min kropp. Så ja, ikväll passade jag på att träna av all pommes, chips och pizza. Snacka om att äta gott ändå, haha mums! Nu blir det bra mat och CSI Miami.
 
Hoppas ni har en underbar lördagskväll! ♥
Category: EVERYDAY PHOTOS
interstellar - joe & the juice - primo ciao ciao