INSTAWEEK #119

1. Började veckan på Instagram med en selfie. Måste vara en av de få som skriver glada saker om måndagar, haha! 2. Körde riktigt hårt på gymmet på morgonen så jag kunde njuta ordentligt av denna på kvällen. Tömde den framför veckans dubbelavsnitt av Once upon a time. En så härlig serie! Dock är den lite seg ibland.
3. Det går ju inte att låta bli att träna hela tiden när man har så snygga träningsstuff. Denna sportbh är verkligen da bomb! Dock kommer jag nog att använda den sparsamt på gymmet, den kommer nog användas som en topp nästa sommar när jag har planerat att va så fit som det bara går. Tyckte om hela Wang x H&M kollektionen så himla mycket. 4. Haha, den där känslan efter man är hemma från gymmet och har ätit.. Bara ta det lugnt. 
5. Var så himla nöjd med sminket denna dag, selfiesarna bara flowade på morgonen innan jag drog ut haha! Jag är så glad att ha en make up artist till syster, tror ingen annan skulle orka med mina dumma teknikfrågor haha! 6. Jag och min fina kärlek spenderade en riktigt bra fredag tillsammans. Här finns fler bilder från dagen. 
7. Lyckades ta mig till gymmet igårkväll för ett svettigt magpass. Jag älskar såna pass som nääästan inte blir av men så lyckas man faktiskt ta sig dit ändå. 8. En av alla bilder från fredagen, haha tyckte den var lite smårolig.
 
Veckan på Instagram. Hade en riktigt bra och chill vecka. Lyckades träna 5 av 7 dagar, packa upp halva rummet och fixa lite school stuff inför nästa vecka. Hade även en massa tid att klä upp mig och shoppa mer än vad jag borde ha.  Oh well.. Nu håller vi hårt om plånboken igen! Efter en lång dag här hemma är det nog dags att säga godnatt. Det är tidiga föreläsningar som gäller nästa vecka, bara att vänja sig. Vad har ni haft för er idag?
 
Hoppas ni har en fin söndagskväll! ♥
Category: INSTAWEEK
instagram - instaweek
Anonym

hej, har följt din blogg ett tag, jättegrym!:) vad packar du inför, ska du flytta?

Svar: Hej! Åh va roligt att höra, tack så mycket :D exakt :)
Liuzaa