LE HAIRCUT

Ahhh, that feeling though! Ni anar inte hur glad jag var igår, kunde inte sluta titta på mitt hår. Jag är så jäkla nöjd! När jag klippte förra gången (förra året..) så klippte jag bara kort och rakt, utan tapp så det var ju så det växte ut också. När jag hade rakt hår kändes det som två gardiner på varsin sida, hence lockade jag oftast det. Men nu känns det skönt och livligt igen. I love! Jag klippte mig hos Hanna på Hair and face i PK-huset. Vad tycks guys?
 
Hoppas ni har en underbar dag! ♥
Category: BEAUTY & CARE
fashion - hair and face - hair cut - hair style - pk huset
william

vackert hår:D

Warda

Så fint Liuza, har du någon haft brunt hår?, eller har du alltid haft svart? :))

Mitt hår är precis axellångt och växer aldrig. Äter bra och tränar, tar tabletter för varje dag för att det ska växa, använder både schampoo, balsam och inpackning utan paraben och sultan, klipper topparna men inget händer haha så frustrerande, vill ha din hårlängd :))

Svar: Åh tack :) jag har alltid haft svart hår, dock har det blivit lite brunare på somrarna pga solen, sen går det tillbaka till kolsvart på vintern.
Va jobbigt :/ kolla med någon läkare ifall allt står rätt till, det kanske är kosten? Har för mig att B-vitamin är viktigt för håret :)
Liuzaa