INSTAWEEK #99

1. Började veckan på Instagram ganska så tidigt denna vecka, redan efter midnatt åt vi systers goda kladdis till grädde och jordgubbar till VM-matcher. Så himla gott! 2. Provar på en ny träning just nu, Metamorphosis Abcentric av Tracy Anderson. Så sjukt kul! Man blir helt slut och man får verkligen träningsvärk dagen efter. 3. Satt i frisörstolen efter mer än ett år, älskar mitt hår just nu. Före och efter bilder finns här. 4. Haha, den här bilden är så klockren. Jag och min kärlek tränar ju regelbundet men samtidigt så har vi en stor kärlek för mat.
5. Så fort jag kommer hem åker håret upp i en tofs. Varje dag, ska ni veta. Haha, en relax kväll helt enkelt. 6. Åt en god kyckling-spenat-lasagne på Café 60 i veckan. Supermysigt café/häng men usch va de behöver utbildning i service. Det drar ju ned en hel del, tycker jag. 7. Jag älskar (!!!) att locka håret när jag har all tapp, det blir så mycket mer liv nu. 8. En härlig morgon, indeed. Den där skålen på morgonen alltså, guld. Så himla yummy!
9. Åt en mumsig lunch på Waipo i veckan. Riktigt fint och lugnt ställe, mitt i stan. Måste gå dit igen och äta det Mithila åt. Brukar oftast lyckas ta den godare rätten haha, men inte denna gång. Återbesök - asap! 10. Röda läppar och funky shades, det älskar jag. 11. Idag åkte mina nya brillor på, ska visa er närmare bilder senare. I love them! 12. Har äntligen kommit in i mina snygga old school levis jeans. De passar perfekt till mina leopard slip ins.
 
Sitter och degar lite framför matchen. Jag är så OTROLIGT trött efter en lång dag på jobbet, kommer decka snart tror jag. Annars ska vi alla strax mot köket för att bryta fastan. Hoppas ni har en underbar söndagskväll guys ♥
Category: INSTAWEEK
instagram - instaweek