JULY 2014


Jag och min kärlek hade en RIKTIGT bra dag. Bockade av både Lily's burger och Café Sirap - två ställen jag velat äta på hur länge som helst. Mums båda två! Två av årets bästa ställen. Sen blev det självklart lite biljard.

Månadens naglar - ÄLSKAR! Älskar det snygga koppar-grlitret kombinerat med vitt, och stiletto. Så coola! 

Japp, favoritglasögonen som åkte på fler gånger än vad jag kan räkna. Köpte de helt spontant, ÄLSKAR!

Åt god mat på Waipo med Mithila och det blev lite catching up. Måste äta där på kvällen någon gång. 

Var på förlovningsfest hos Musses vänner. Min absoluta favoritklänning åkte på, men hur stilig var inte han?!

En av de bättre dagarna detta år. Åt god libanesisk mat ute i solen med min fina vän Merjem. Dock var det så VARMT denna dag, efter några timmar var vi så varma så vi hamnade på Honeycomb för en svalkadnde froyo.

En riktigt BALL outfit denna månad. Dessa brillor, dessa skor, dessa byxor. Vilken kombo!

Fler mysiga sommardagar med Vänner. Denna gång i Humlegården med Tania följt av en lång fika. 
 
Började läsa böcker igen, riktigt mysigt. Alkemisten är utan tvekan min favorit! Vill läsa den på engelska också.

Syster kom till mitt jobb när jag slutade för en spontan och härlig systerkväll. Mums mat och glass!

Hade en riktigt härlig dag med min kärlek. Vi hamnade på ett jätte-random men mysigt ställe i Gamla stan och promenerade sedan till södra där vi tog en glass på StikkiNikki. ÅH, så god glass. Måste äta där igen snart!
Glömde min jacka på tåget och hade stängning så var tvungen att köpa något att ha över linnet. Haha, det var som meant to be att hitta denna snygga kimono för en femtiolapp på Gina tricot. Kap kap kap!

Årets första båttur till Gröna lund med min fina. Det blev goda våfflor och pannkakor vid vattnet och sedan god glass på StikkiNikki igen. Har aldrig åkt till Gröna lund SÅ spontant, haha! En riktigt bra quality-time-dag.

Brukar alltid vara så duktig med matlåda men denna dag glömde jag den OCH mobilen var dead. Snacka om tråkig lunch det kunde ha varit men jag valde att unna mig lite mums och härlig läsning. Me-time helt enkelt.

Njöt av en härlig dag på Gröna lund med min fina mini-familj. Första gången jag fick släpa på choklad haha!
 
En rolig månad, oh-ja! Fler bilder och kul hittar ni här. Äntligen är vi klara med dagens jobb. Dags att hit the shower och sen blir det genast läggdags. Efter några avsnitt av Jane the virgin då. Har ni sett den? Påminner mig lite om Devious maids som syster introducerade mig för ett tag sen. Riktigt underhållande serie indeed, haha!
 
Hoppas ni har en underbar fredagskväll allihopa! ♥
Category: YEAR REVIEWS