DECEMBER 2014


Satt och pluggade en hel del på Blueberry, ÄLSKAR deras smoothies! Köpte det andra skalet jag suktat efter, nämligen marmorskalet från 3 Details. 

Träning och ceasarsallad beskriver denna månad helt perfekt! En favoritlook denna månad; den jackan, den läppennan, det halsbandet och rakt hår.  


Provade Dunkin' Donuts för första gången i mitt liv. Det var mums! Managers favourite var självklart favoriten. Bar blått. Så jäkla ovanligt, haha! Köpte en kalender från Bookbinder och började bli redo för det nya året. 

Fick smink från pappis, haha så ovanligt... Gick över från whey till amino syror istället. Denna från Xtend i smaken Mango nectar är så stört god!Förberedde mig inför denna månad, blir alltid extra sötsugen denna månad, då är dessa perfekt att ha i väskan.


Bar favorittröjan - Don't Worry Be Yoncé!

Flyttade med familjen och mitt liv är fortfarande lite upp och ned... Invigde denna hatt en regnig dag, LOVED IT. Så stor och dramatisk. Blev beroende av kokt ägg på morgonen. SÅ gott! Nu har jag även uppgraderat mackan med kaviar. Mums! Spenderade julafton på Restaurang Vanak. Sen blev det mums och film hemma, även Victoria's Secret såklart! 


Min christmas-look, det blev självklart en massa rött. Blus från H&M och Ruby Woo (MAC) på läpparna. Fick en underbar julklapp från Tania; en kalender av Paulo Coelho. Bilder finns här. Ja, nu har jag två kalendrar men den finaste är ju denna. Vad gör man med den andra som jag redan har klottrat en massa i? Tips? 


Mellandagsrea, woop woop! Var dock mycket duktigare i år än tidigare år, men det blev några grymma fynd.
 
 
Vårt första besök i K25 där vi åt stört god sushi på Hattori Sushi Devil. Åh, vill äta där igen snart.
 
Det var december det, jäkla mycket som hände denna månad känns det som. Men japp, det var det, sista delen av åresresumén för 2014. One hella year, men långt ifrån så bra som 2012/2013. Alla delar av resumén hittar ni här. Men men, då var det dags att börja get ready inför ikväll. Hoppas ni har en underbar kväll, den sista av 2014! ♥