WEEK SEVENTEEN

random inspo - weheartit
 
Godmorgon på er guys! Började min dag med en skål vaniljvarg och hallon, mums. Ny vecka, nya tag - right? Önskar bara vädret tog det lugnt lite denna vecka, känns ju helt hopplöst att solen och värmen säger hej när jag har såhär mycket på tallriken. Blö. Oh well, ska sitta och fundera lite på vad man kan ha på sig idag... Hmm.
 
Hoppas ni har en underbar dag ♥
Category: INSPIRATION
Anonym

Hej Liuza! Jag sitter i samma båt som dig, fast den enda skillnaden är att min motivation= 0 just nu. Jag har deadline på min B-uppsats (den ska in den 19 maj) och jag är inte ens halvfärdig med den. Var får du all motivation ifrån? Känns som att jag behöver lite av din power just nu.

Svar: Hej! Åh så jobbigt, förstår exakt hur du känner dig. VIssa dagar har jag också 0 motivation, så sjukt jobbigt. Men det jag kan säga är ju att motivation är ganska så personligt (typ det som motiverar mig är att jag vill gifta mig vilket jag ska göra precis efter utbildningen så det motiverar mig att plugga varje dag, men såna saker kanske inte alls motiverar andra haha). Tänk efter vad du kan göra och vill göra så fort B-uppsatsen är klar. Vad är din dröm? Vad gör dig lycklig? Det är det som i slutändan driver dig och kommer motivera dig till att jobba mot det. En till sak som hjälper väldigt mycket är att planera in roliga saker preciiiis efter uppsatsen ska in, något du alltid velat göra med vänner eller så, då känns det lite mindre jobbigt eftersom du har något att se fram emot. Ett till tips är att planera dagen så att du sitter effektivt några timmar och gör något helt annat några timmar, något kul i någon helt annan miljö. Annars blir man ju så trött och hängig. Kommer inte på något mer tips just nu, men de är ungefär såhär jag tänker. Det är bara fråga mer om du vill. Lycka till, KÄMPA :)
Liuzaa

Warda

Är vaniljkvarg nyttigt? Har alltid velat prova. :)

Svar: Prova :) första gången jag provade så körde jag på färdig vaniljkvarg vilket är gott men lite mer socker än nödvändigt så prova vanlig naturell kvarg och blanda i vaniljpulver/vaniljarom och/eller vanilj proteinpulver :) så gott!
Liuzaa