WHITE NAILS


Idag slog jag till och fixade naglarna lite spontant. Har velat göra det ett tag nu. Jag brukar oftast tröttna efter några veckor men sen har jag ju alltd haft fransk manikyr så jag tror faktiskt det är fransk manikyr jag är trött på, haha! Tanken var att göra beiga men när jag väl satt där i stolen så kändes vitt helt rätt. Det här är första gången jag gör gelé, annars brukar jag alltid göra akryl. Vi får se hur det känns. Körde på något kortare naglar då mina växer så himla snabbt. De blev riktigt fina till slut, jag är så nöjd. Dock är jag inte alls lika nöjd med servicen på Rinse Nails i Östermalm, jag tror faktiskt att jag kommer att fylla på dem i någon annan salong. Har ni tips på någon bra salong i Stockholm? 
 
Nu blir det choklad och plugg för min del. Har faktiskt inte alls pluggat lika mycket idag som jag fått det att låta. Oh well, karma is here to bite me in the ass.. Vi hörs imorgon. Hoppas ni har en roligare kväll guys ♥
Category: BEAUTY & CARE
OPI - akrylnaglar - chanel nagellack - fransk manikyr - gelenaglar - skönhet - vita tippar - östermalm
Anonym

Var dem otrevliga?

Svar: Det kan man säga, de var verkligen full of themselves. Sen hade hon alltför mycket att säga om hur jag ville ha mina naglar.
Liuzaa