BIG BRACELET


Det här fina armbandet köpte jag i Italien i somas. Åh, älskade verligen alla smyckesstånden där borta. Eftersom de flesta (alla..?) var bengaler av någon konstig anledning, fick jag ju allt mycket mycket billigare (muhahaha). Det var verkligen nice att vara vip den där veckan. Fick verkligen en kick av att pruta, i början gick det lite segt då mina föräldrar och släktingar brukar ta hand om sånt i hemlandet men nu hade jag ju ingen. Tog en massa tips av mamma och pappa innan jag åkte och jag måste nog säga att det är det bästa som finns. Som en match typ. Bästa var ändå när Nimmra pekade ut grej som jag skulle pruta ner, och jag liksom förberedde mig för en svår match och var hur taggad som helst, min plan var att börja på ett lågt pris men nejnej, han går med på det direkt. Man blev ju lite besviken. Men hur som, fint armband va? Jag har bara använt den en,två gånger but I love it.

Dagens planer är att följa med syster till tandläkaren följt av en lång huvudvridande föreläsning och så ska vi börja jobba med projektet. Det blir bra så. Inget speciellt sådär, bara en tisdag. Puss hej!

Category: NEW IN
ebba

sv; Men herrans Tack! Älskar armbandet!

Melina

åh.hur snyggt?! love it :D

anna

såna där är så jäkla snygga!



sv: tack så jättemkt! det var en galet vacker utsikt, svårt att fånga det på foton. haha låter bra det, lär komma en hel del inlägg!

Elin

Ja, men pluggdejter kan vara riktigt bra att ha ibland!



Älskar att köpa smycken utomlands på typ marknader och så. Då är det ju inte så stor risk att någon ska ha ett likadant.

SOFIE - Följ med mina äventyr!

Hellu! Hoppas allt är toppen:) Kika gärna in min reseblogg!



Kram Sofie

Sadia

vilket snyggt!