Jag älskar mitt nya rum


Leopardpåslakan, rosettkuddarna och andra finkuddar!


Jag är helt S-L-U-T. Idag har jag också gått upp och ner med en massa saker. Garderoben är snart klar, ett skåp kvar, det känns riktigt skönt det här. Ny våning, det ska bli intressant. Jag lär ju få mindre träning, haha om man nu kallar springa upp och ner för trapporna tusen gånger per dag träning (jag gör det). Jag vet att nästan alla mina inlägg nu för tiden handlar om rummet men det är så freakin exciting för mig, jag älskar changes (ibland då). Det känns som en skoldag på en ny skola, either you love it or you hate it.

Imorgon ska jag ut och köpa fina gardiner och ett par skor som jag är helt dökär i. Ni vet pälsjackan jag var ute efter? Jag har gett upp. Jag är oftast inte typen som ger upp när det gäller sånt, jag brukar kriga tills jag får det jag vill ha. Men den här gången orkar jag inte mer. Den är helt enkelt spårlöst försvunnen.

Ikväll ska jag och syster äta entrecote (stavning?) och älskling bearnaisesås, OM vi inte älskar det. Sen blir det lite serietittande och chokladätande. Jag måste få lite plugg klart också. Imorgon ska vi ju på någon sak.. Jag vet inte riktigt vad jag ska kalla det, prisutdelning? Något väldigt random i alla fall, hopefully kommer people jag känner, annars lär mobilen och musiken bli mina bästisar. Eller så kan jag vara creepy och försöka lära känna nya människor, haha.

Men då var min paus slut. Later!

#1 / / Sandra - Piffad:

Vad fint! :) Jag tycker det är roligt att läsa om inredning och sånt, förstår att de e spännande! :D

Hur gammal e du?sv: Taack!

#2 / / Betina:

Vilket häftigt täcke! :P

#3 / / TQ:

Snyggt det blev ;D!

#4 / / THAI:

Jag har också det sidbordet :'D!Haha, yes bambie är Anik :D Hahahha :D Ja precis XD Fast jag tycker så synd om dem :o

#5 / / Melina:

oh,du har dendär fina rosa hm kudden! avis!

#6 / / anna:

Rummet ser fint ut :)

#7 / / evelina:

älskar rosett kudden!