091031's


Dagens humör:
 GLAD, verkligen verkligen glad! Efter mycket jobb var rummet äntligen klart, ahh vilken känsla. Men det var so worth it.
Dagens borde: plugga, rumbytandet har tagit på energin men nu när allt är klart kan jag ta tag i plugget igen. Högen av böcker ser hemsk ut.
Dagens frisyr: sne fläta, bara för att det plingar på dörren hela tiden och mitt hår var kaos. Att bo precis vid dörren kanske inte var det bästa after all.
Dagens klädsel: svarta velourbyxor, en vit print tisha och velourjackan.
Dagens planer: laga mat med syster, se på Vänner, äta choklad och plugga lite. Det blir awesome mat idag, längtar. Jag hjärta bearnaisesås forever.
Dagens materiella vill ha: en vit mjuk matta för att ha i rummet, IKEA here I come!
Dagens längtan: att sätta sig med den goda maten framför mig och se på Vänner, det kommer bli awesome. Det var sjukt länge sen jag såg på Vänner!
Dagens fundering: som igår, som Chandler i Vänner undrar; Kalle Anka har inga byxor på sig vanligtvis men när han kommer ut ur duschen bär han en handduk vid midjan. Why?
Dagens beroende: Spotify. Vilken underbar människa skapade det här? L-O-V-E
Dagens vackraste: denna bild här ovanför, jag vet inte vad exakt hon har på sig men ser det inte grymt ut? Speciellt den stora koftan eller vad jag nu ska kalla detta.
Dagens tråkigaste: bära upp allting, det tar på sjukt mycket energi.
Dagens roliga: pappa går ut och plingar på dörren och säger "Bus eller godis"! hahah
Dagens låt: Syster lyssnade på den här förut och nu har jag hakat på denna också, grym!

#1 / / Sandra - Piffad:

Gillar bilden!sv: Ja, jag tror den är grym! Skönt att det löste sig då så du får se den till slut ;)Ja verkligen. Okej, fyller 15 om 2 veckor, så är bara 14 än så länge ;)

#2 / / anna:

alltså den där bruden är så galet snygg!sv: ja jag ääälskar tröjan! :)

#3 / / Musse:

Och veeeem introducerade och fixade spotify kontot till dig? ^^