Less is more


Monki kan sin grej, vad mer kan man säga? Det är så stilrent, så enkelt, så snyggt. Jag vet inte riktigt vad jag vill ha mest, tröjan eller tightsen. Varför är svart, vitt och grått så snyggt? Speciellt svart, man kan aldrig faila någon outfit med svart? Hur kommer det sig egentligen? Jag pratade om det med en vän för ett tag sen. Om man går runt helt svartklädd, från topp till tå, så är det helt normalt men om man har t.ex. lila från topp till tå kommer folk stirra? That's the beauty with these colours. Perfection.

Jag har inte gjort något speciellt de här timmarna faktiskt, framför papper och favoritpennorna, några pauser, nya avsnitt av How I met your mother, lunch och efterrätt. En vanlig tråkig söndag, nothing more nothing less. Det tar mig ett tag att koncentrera mig framför plugget för jag nyser väldigt ofta. Åh, så jobbigt med förskylning. Mitt immunförsvar är cpdåligt nu för tiden, kanske för att det var jättelängesen jag åt apelsiner och mandariner. Jag kanske borde börja igen. Men nu ska jag freshen up och fortsätta med plugget. Godnatt!

#1 / / anna:

Fint!Krya på dig :)

#2 / / Stefanie:

Tack! Ja bloggen får ju också vara lite julig nu när allt annat är juligt :)

#3 / / FEBB:

shit va snyggt!!haha åh har hon, high five :) ja vet inte, går bara på de i stan, men de kanske är det utanför också! <3

#4 / / Bavve amin:

Den har jag inte hört :O

#5 / / Ida:

Gillar också Monki, de har snygga och billiga grejer=)

#6 / / anna:

monki kan verkligen sin grej :)

#7 / / Melina:

jag tycker faktiskt de är rätt svårt att hitta kläder på monki,men tröjan där var snygg ):

#8 / / Lakisha:

haha, det är verkligen kul!

Har typ alla märken, höhö!

coola tights!=)

#9 / / THAI:

Den är faktiskt värd att se :') Du borde göra det! Och sen kan vi diskutera Hector :')