Sista mars


Dagens outfit här! Stentvättade jeansleggings, solisar och tröja från Gina, nya skor från Din sko. Skinnjacka från H&M och väska från Åhléns. En ganska vårig outfit!

Hej på er people!
Jag hade en sjukt bra dag faktiskt!  Allt började med vår gympalektion som gick helt perfekt, det kändes riktigt nice efter. Sen hade vi massa nya saker i fysiken, jag funderar faktiskt på att gå igenom lite nu så jag hänger med. Sen var det lite spanska och lunch hit och dit. Jag kom precis hem och min mage kurrar så mycket. Jag ska nog ta bort mascaran (sova med smink, not good!), göra snacks, äta medans jag ser på nåt och ta en nap. Jag håller på och somna, medans magen kurrar. Weird eller vad haha. Vad ska man göra först, äta eller sova liksom? Men jag kör nog på snacks och därefter en nap. Sen måste man ju gå igenom svenskan också, för nationella imorgon. I 5 FREAKIN TIMMAR! Jag vet inte vad jag ska ha med mig för snacks faktiskt. Jag måste fixa något gott!

Men vi hörs senare under kvällen ♥

Update 19:35: Gud, jag är så trött! Jag vill ta en nap men samtidigt tänker jag på att jag vill sova ordentligt inatt.. Äh, jag kan sova  twice. No problems with that. Jag har sett på Two and a half men och ätit mellanmål. Sen har jag också gästbloggat hos Musse pigg, en jätterolig konversation som ni måste läsa! Men nu, nap people!
#1 / / Anna:

svar : nee varmchoklad :Psöt outfit :) <3

#2 / / louise:

sv; Gu va kul! Men det är du helt klart värd! Vad är det mer som gjort din dag så bra då? (:

#3 / / anna:

usch minns att de nationella var riktigt jobbiga, men det går nog bra ska du se :)svar: haha nja, den stora guldiga kedjan är ett gammalt skärp som jag gjort om till halsband :)

#4 / / Melina:

fintfint!

#5 / / Anna:

finfint :)

#6 / / Zäta:

härlig, vårig outfit :)

#7 / / SOMMAR (SKIT) UNGARNA!:

Verkligen super fin outfit!!! :D KRAMAR

#8 / / Sassy:

Mycket snyggt kombinerat!