En lång nap

Hej på er igen!
Jag har faktiskt inte gjort så mycket alls under denna kväll, det blev en stor nap istället. Jag var ju så trött! Men nu har jag kompenserat lite för de förlorade timmarna. Anyways, eftersom jag blev busted för att va uppe igår så fick man inte sitta vid sin egen laptop. Stackars Amir! Ja, min laptop heter Amir och jag är ett barn som har ett namn till den. Så nu sitter jag här nere vid familjedatan och bränner en musik-cd för vår gympa lektion imorgon. Efter det ska jag nog skriva rent gympa saken och det jag ska säga. Jag kan få black-out när som helst!

Jaa, vad mer. Eftersom jag sitter här nere vet jag inte riktigt vad man kan lägga in för bild. Jag har någon constant need för att ha minst en bild per inlägg. Det lyser ju upp! I för sig så beror de på bilden. Okej, nu babblar jag som vanligt. Jag ska nog bränna CD:n och gå upp, skriva rent och sova. Puss och godnatt på er! ♥


Jessica Stroup är så gorgeous! Favoriten i 90210, utan tvekan!
#1 / / linnns:

sv: Hahha eller hur! Klackar utan klackar liksom, makes no sense xD

kram

#2 / / Alshammar - Style As Lifestyle:

hon är så fin!

sv: tack så mkt!

#3 / / Sofia:

Riktigt skönt att sova på dagarna när man är trött , brukar inte göra det i vanliga fall men igår gjorde jag det ändå ;)

#4 / / anna:

hon är helt grym! åh på onsdag kommer nya avsnitt :D

#5 / / Sassy:

Skönt med en stor nap, det borde man ta oftare!

#6 / / Melina:

snygg hon är,dock gillar jag inte serien så mycket :P

#7 / / louise:

sv; aaw, tack så mtk sötnos! (: älskar att läsa din blogg! Så fin och personlig. Har du haft en bra dag då? (:

#8 / / Aleks:

sv: Tack så mycket :D det hoppas jag med :D