Tania piercar tungan

Efter jobbet följde jag som sagt med bästis Tania för att hon skulle pierca tungan. Jag följde såklart med henne in. Först var jag så nervös att jag kollade bort som att det var jag som skulle göra det. Men hon var modig hon! Hela vägen hem pratade hon som ett barn, så söt! Haha, jag skulle aldrig våga..


Jag filmade också, men videon krånglar jättemycket. Det får komma upp en annan dag ;)
Category: DAYS IN MY LIFE
anna

skulle aldrig heller våga haha fast ha iof piercat naveln förut men tungan, ajaj!



svar: ja jag tycker bilden är helt fantastisk :) hm...jag älskar verkligen camden town i london. en massa vintagebutiker och stora marknader där man kan fynda, väldigt härligt :) sen om ni är där en av dagarna när marknaden i notting hill är på portobello road så måste ni dit! :)

kajsa

å, skulle också vilja pierca tungan! men tror inte att jag vågar...

stephanie

SV: haha tack så mycket.



hah det måste ha gjort jätte ont att pierca tungan, Jag hade inte gjort det jag är för rädd men det är jätte fint att ha en =D

Jonna

Hej, gumman!

Ska jag vara ärlig, så tycker jag det är riktigt snyggt med piercing i tungan! Men tandläkarna gråter, då det skadar emaljen. Ha en fortsatt skön vecka i värmen!



Kramar i mängder ifrån skåneland

sajnem

man läspar typ dom första timmarna! sen fett svårt och äta hahaha

Tania

Gaah liuza ja pjataj heeejt kjas! Kan inte äta ett skiit! =( baja typ "varjma koppen" och dickyoghutt nåväl, ska inte kjaga. Puss påej!<3