En läskig chanel-kopia!


Ser ni hur freakin lika de är?!

Jag är nog inte ensam om att tycka att chanel 2.55 väskan är en gorgeous väska, verkligen snygg och vacker! Jag vill ha en äkta i guld men sen tänkte jag alltid men silver då? I gina hade de för något tag sen en stor chanel-liknande väska, en ganska så stor med en nit på. Kommer ni ihåg den? Jag såg alltid den och svimmade för den var så fin, men jag köpte aldrig den. Jag tänkte alltid en annan gång. Men idag så skulle jag köpa den, men då var den slut. Typiskt visst? Men nu har de  börjat sälja lite mindre väskor, de är som kloner av en silver chanelväska. Tillomed en ficka där bakom har den. Läskigt lik! Den finns i Gina tricot nu för 199 kr, studentpris eller vad ;) Såklart köpte jag den idag och en ring blev det också!

Men annars så gick dagen helt okej men just nu kurrar min mage. Jag har lovat att duka ikväll så jag ska nog gå ner och äta. Pussar ♥
Publicerat i SHOPPING
#1 / / anna:

de är väldigt lika, men det är ju det där spännet man vill åt på den äkta hehesvar: tack! jags ka nog få en skön helg i din stad :) har ni varmt?

#2 / / Natta:

ja men eller hur!

aa galet lika scarry

#3 / / Jessica [ myckelite om litemycke ]:

sinnes lika ja :D

#4 / / anna:

man kan alltid köra på en budgetvariant tills man har råd med den äkta :)

#5 / / Anna:

LÄSKIGT LIKA!

#6 / / Melina:

tycker faktiskt inte kopian var snygg alls,haha. men jag har ju redan en chanel 2.55 kanske är därför :)

#7 / / BJERNHAGEN:

de är sjukt lika alltså :ospana gärna in vårat band här!

http://myspace.com/shadowoftheroom

#8 / / manuela:

den va rktigt lik den äkta varan!

och väldigt fin.sv:håller med dig till hundra procent:D

#9 / / Sofia:

Sjukt lika

#10 / / selma:

omg, ska fan springa o köpa en från gina nu! :O läskigt lika.sv: haha ah, norsborg ;P har problem med att välja vilken gymnasie jag ska börja i. har du några råd eller så? vart går du (:

gillar din blogg, keep it up!

#11 / / P:

DEN ÄR SÅ SNYGG!