Mat + Nyårslöfte 2009

Vaknade halv 11 idag, och sen gick jag och la mig igen. Att vakna så tidigt på ett lov, NEJ! Så jag vakna 1 sen. Much better. Det blev vanlig tv istället för dvd, wow haha. Anyways, Vänner och Fresh prince och därefter High school musical 2. Har lust och se 3:an igen haha. Nu väntar jag på mat. Har bara druckit ett glas te (mycket socker) och en Merci-bit. Ska säga en sak nu, ni kommer tycka att .. det är typiskt mig, men äh. Igår på natten, runt 1 så var jag SJUKT sugen pommes, steak och bearnaisesås. Jag tror jag var det för att vi snackade om det på festen hos Maliha i helgen. Anyhoo jag var verkligen sjukt sugen. Jag skulle kunna byta om och gå ut för det. Mitt på natten. Göra vad som helst, så sugen var jag. Jag höll på svimma för jag ville ha det så mycket. Jag får ju egentligen inte äta pommes hemma men jag lyckades smöra och övertala pappa att hämta kebabtallrik + bearnaisesås. Bara för att det var sista gången detta år. Men jag är jätteglad. Imorgon är ju nyårsafton men då kommer vi städa för det mesta för vi ska få gäster då. Btw, jag skulle visa min nyårsklänning men det blir synd ifall de som ska komma läser min blogg. Det ska ju vara nytt för alla, därför så får ni en bild runt 6 på kvällen imorgon. Då alla gäster redan hunnit vara påväg. Det blir ett bra sista inlägg för år 2008.


Ifall man ser bort från den weird-looking salladen,
så ska jag säga att jag har svårt och sitta stilla just nu!

Har tänkt på nästa års nyårslöfte, det måste ju vara nåt kul så jag klarar det. Något som jag verkligen börjat dö för de här senaste dagarna är beatboxa. Så coolt! Låt oss säga att jag är nybörjarnas nybörjare.. for now. Funderar på att verkligen lära mig det här under året. Det är fortfarande bara en idé, försöker komma på fler roliga nyårslöften. För att vara ärlig så tror jag inte på nyårslöften som; Äta hälsosamt osv. Det funkar ALDRIG, för det är så tråkigt och jobbigt. Just nu tänker jag på det här med beatboxa men ifall ni har några liuza-liknande nyårslöfte-tips, stig fram med idén.

Den här videon fick jag från Musse Pigg. Det är en jättegullig dude
som beatboxar skitbra. Asså snubben i videon, inte musse pigg.
Driver, haha men han är också bra haha! Anyways, enjoy!

Långt inlägg idag, sorry! Hoppas ni enjoyed i alla fall. Första och sista inlägget idag. Nu ska jag dricka vatten och apelsinjuice. Och äta mandariner. Allt för att bli frisk inför nyårsafton. Puss och kram people!
Category: DAYS IN MY LIFE
Fanny

Aa, verkligen!

Cool kille de där!

Hanna

Tack! Mmm såg verkligen gott ut, fast ja, salladen ser lite...hal ut? :P

Madeleine

ja jag skulle oxå vilja gå å se hsm 3 igen x) dem där filmerna e så gulliga ! :)

beatboxa så som björn gustafsson gjorde i mello ! haha

mithi

din tjockis hihih :D skräpmat varjedag gigig sooooo yooouu :D <3

anna

inga nyårslöften för mig inte, håller dem inte ändå hehe



beyond retro var grymt! :)